Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Childhome

A Childhome története 1985-ben kezdődött. Stefan Aerts egy kisteherautóval, tele babaholmikkal járta az országot üzletről üzletre. Látogatásai sikerrel jártak és nem kellett sokáig várni, hogy a vállalkozása növekedésnek induljon, melyhez később felesége, Nathalie is csatlakozott. Stefan és Nathalie 3 gyerekkel az oldalukon – egy fiúval és két ikerlánnyal – tudták, hogy mire van igazán szükségük a fiatal szülőknek. Az ötletek életre keltek, és megtervezték első kollekciójukat: megszületett a Childhome!

Az ezt követő években egyre több fiatal szülő fedezte fel a Childhome termékeit, és a kínálat is jelentősen bővült. A kiságyaktól. az etetőszékektől, a játszószőnyegektől, a táskáktól, a pelenkázóasztalokon át a textilekig: a Childhome mindent és még sok mást kínál. Stefan és Nathalie még mindig ugyanazzal a szenvedéllyel vezeti növekvő üzletüket nap mint nap. Eközben a Childhome baba- és kisgyermekkellékei világszerte több mint 60 országban kaphatók.

Gyermeke érdekeit szem előtt tartva a Childhome gondoskodik arról, hogy termékei megfeleljenek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak. A minőség és a biztonság a legfontosabb számunkra. A sikert azonban nem csak az innovatív, kényelmes és biztonságos termékek érik el. A Childhome mozgatórugója a szenvedély. Stefan és Nathalie nagyszerű csapatukkal együtt úgy gondolják, hogy „A babakelengyének el kell mesélnie, hogy ki vagy, és azt kell tartalmaznia, amit Te szeretsz”.

A Childhome fő célja, hogy olyan praktikus termékeket alkosson, amelyek a lehető legkellemesebbé teszik a gyermeked életét. Emellett a Childhome minőségi cikkekkel is szeretne minden szülőt boldoggá tenni. Éppen ezért csak a legjobb anyagokat használják, és a biztonság a legfontosabb. Így szülőként mindig biztos lehetsz abban, hogy minőségi termékeket kapsz. Ráadásként minden termék gyönyörűen mutat a belső térben a letisztult és időtálló dizájnnak köszönhetően.

A Childhome termékek rangos, nemzetközi díjakkal gazdagodtak az évek alatt, mint a Sixseater, az Evolu 2, az Evolu ONE.80° és a Mommy Bag kollekció. A Childhome ezért nagyon büszke arra, hogy ezt az Eredeti Belga Design segítségével sikerült elérni!

Rendezés:
Az oldal tetejére