Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Nagyon örülünk, hogy itt vagy és érdekel a történetünk! Hálás köszönet az itt eltöltött időért!

Köszöntünk a webshopunkban!

 

Ahogy kezdődött...

Várandóságom alatt bútorokat kerestünk gyermekünk leendő szobájába. Hosszas nézelődés után sem találtunk olyat, ami minőségben, megjelenésben és árban egyaránt elnyerte volna tetszésünket. Ekkor fogalmazódott meg bennünk a saját márka gondolta, mivel biztos nem csak mi vágyunk elegáns minőségi bútorokra gyermekünk számára. Úgy gondoltuk, ha megtaláljuk a megfelelő gyártókat, olyan kollekciót hozunk létre, amilyet mi is szívesen használnánk.

 

Szerencsére még a mi Kincsünk érkezése előtt rátaláltunk arra, amit kerestünk. Miután kitapasztaltuk sokrétű alkalmazását a kiságyunknak és megláttuk a csodaszép anyagok és minták adta lehetőségeket, már biztosak voltunk benne, hogy ezt szeretnénk másokkal is megosztani! Így indítottuk útjára családi projektünket az Ella & Dan márkát. Ebben mindannyian részt vettünk és természetesen Dan végig inspirált minket.

Reméljük elnyeri tetszéseteket az Ella & Dan ágyak egyike és teljessé teszitek a varázslatos összképet ágynemű szetteinkel. A kis Angyalkáitoknak édes álmokat kívánunk! Nektek, szülőknek pedig gyors, nyugodt altatást és átaludt éjszakákat!

 

A mi babáinknak a legjobbat, mert gyermekeink is lehetnek elegánsak.

 

Szeretettel: Dan, Patrícia, Csaba

 

Az oldal tetejére