Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Nagyon örülünk, hogy itt vagy és érdekel a történetünk! Hálás köszönet az itt eltöltött időért!

Köszöntünk a webshopunkban!

 

 

Ahogy kezdődött...

Történetünk a várandóságom alatt kezdődött, amikor kiságyat kerestünk gyermekünk leendő szobájába. Természetesen mi is a legjobb megoldást kerestük gyermekünk és saját magunk számára is. Válogatás közben a következő szempontok voltak a legfontosabbak: legyen kényelmes, praktikus, egészség szemponjából a legjobb, szép és különleges is, persze mind ezt a lehető legjobb áron.

Hosszas nézelődés után sem találtunk olyat, ami elnyerte volna tetszésünket. Ekkor fogalmazódott meg bennünk a saját márka gondolta és ez volt az első lépés a megvalósítás felé. Úgy gondoltuk, ha megtaláljuk a megfelelő gyártókat, olyan kollekciót hozunk létre, amilyet mi is szívesen használnánk. 

Szerencsére még a mi Kincsünk érkezése előtt rátaláltunk arra, amit kerestünk. Az első célt elérve, hogy a számunkra tökéletes kiságy a szobánkban várja kisbabánkat, már nagyon boldogok voltunk! 

Miután kitapasztaltuk sokrétű alkalmazását a kiságyunknak és megláttuk a csodaszép anyagok és minták adta lehetőségeket, már biztosak voltunk benne, hogy ezt szeretnénk másokkal is megosztani! Így indítottuk útjára családi projektünket az Ella & Dan márkát. Ebben mindannyian részt vettünk és természetesen Dan végig inspirált minket.

Reméljük elnyeri tetszéseteket az Ella & Dan ágyak egyike és teljessé teszitek a varázslatos összképet textil termékeinkkel. 

Ella & Dan - A mi babáinknak a legjobbat! - Ezt a mottót azért választottuk, mert szeretnénk a legjobbat nyújtani minden kisbabának és szüleiknek! Ahogyan Neked és gyermekednek is! 

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal! 

 

Szeretettel: Dan, Patrícia, Csaba

 

Az oldal tetejére