Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rendelésed személyesen is átveheted Nyíregyházán és Debrecenben. Házhozszállítás esetén a várható szállítási idő 2-3 munkanap. Figyelem! Nyári szünet! 06.27.-07.01. között a csomag feladás szünetel! A rendelések leadása változatlan ebben az időben is, a csomagokat 07.04-én indítjuk útnak! Köszönjük, a türelmet! :)

MUSHIE termékek

Mushie története:

A márkát 2018-ban alapította Mushie és férje, így egy gyönyörű kisfiú melett egy márka is megszületett. Mushie várandóssága alatt határozta el, hogy olyan termékeket készítenek, amelyeket ő is szeretne, így vált missziójuk valósággá : “A kisbabák a legjobbat érdemlik, ezért vagyunk elkötelezettek az olyan termékek mellett, amelyek hosszú életűek, így nem kell őket lecserélni. Fenntartható és környezettudatos anyagokat használunk, modern és minimalista design-t követve, megfizethető áron. Olyan termékek, amelyeket az anyukák és a kisbabák is egyformán szeretnek.” 
A márka a letisztult, praktikus svéd design alapján tervezett szilikon előkékről, kézzel készült cumiláncokról, gyerek étkészletekről és fejlesztő játékairól vált méltán népszerűvé.

Rendezés:
Az oldal tetejére