Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Poronty Products

Poronty Products

"2017-ben kisfiam születése után nem sokkal a vágy is megszületett bennem, hogy letisztult és elegáns, neutrális tárgyakkal szeretném leginkább körülvenni magunkat. Sok volt a rózsaszín, világoskék vibrálás a babalét körül. Sajnos úgy vettem észre, hogy a színek és nemek szerinti csoportosítás mindenhova beszőtte magát, így nem találtam magamnak olyan füzetet, ahova szívesen írtam volna fel emlékeinket, gondolataimat vagy esetleg kérdéseimet.

Így 2019 májusában hosszas tervezgetés és piac kutatás után megszületett Az első két év baba-mama naplónk, amit azóta több olyan kiadás is követett, ami először nálunk volt megtalálható a magyar piacon.

Igazi több generációs mami projectről van szó, hiszen nem jöhetett volna létre a Poronty Porducts saját édesanyám nélkül, aki az arculatért, grafiakai munkákért, fotózásért és törekvésemért felel.

Mára bátran állítom, hogy a Poronty products Magyarország úttörő napló márkája. Termék palettánk egyedülállóan széleskörű, hiszen a kismama naplóktól kezdve, baba- és emlékgyüjtő naplókon keresztül, olyan kiadásokat is készítünk, amik hazánkban nálunk kaphatóak először.

Poronty Products - szívből jön."

Rendezés:
Az oldal tetejére