Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen kedves!

"Réti Anita vagyok, a Milyen kedves! márka alapítója és tervezője. Szenvedélyem a mintatervezés azon belül pedig a textiltervezés. Persze ez nem mindig volt így, 2018-ban kezdtem el festeni és akkor ismerkedtem meg a mintatervezés csodájával, ami mind a mai napig ámulatba ejt.
A Milyen kedves! márka olyan termékeket kínál, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcokra. Képzeljétek el a legpuhább polár babatakarókat, a lélegző muszlin babakendőket és takarókat, valamint a meseszép mérföldkő babakártyákat.
A mintáim a természetből merített inspirációval készülnek. Vízfestéssel alkotom meg a minták elemeit, majd digitalizálom és kombinálom őket. Az eredmény? Letisztult és egyedi design, amely valódi ábrázolása a természetnek, kicsit pajkos köntösben.
A minőség számomra rendkívül fontos, ezért termékeink nagy része 100% pamutból készül, amelyek Oeko-Tex vagy organikus pamut minősítéssel rendelkeznek. A polár takarók pedig újrahasznosított poliészterből készülnek, mert hiszünk az fenntarthatóságban és a környezettudatos vállalkozásban. A papír amit a legtöbb papír termékhez használunk szintén újrahasznosított.
Az egyedi minták és finom részletek gondosan megtervezettek, hogy a kisbabák és szüleik számára egyaránt örömet és boldogságot nyújtsanak. Szeretnénk, ha a gyermekeink a legjobbat kapnák, ugyanakkor szülőként mi is örömünket lelnénk ezekben a csodálatosan tervezett darabokban."

Rendezés:
Az oldal tetejére