Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csillagom

"Sziasztok!

Naár Csilla, a Csillagom termékek megálmodója és készítője vagyok.

Az első várandóságom ideje és nyughatatlan természetem találkozása a varrás szeretetébe, és még inkább az alkotás, teremtés örömébe formálódott.

Babakelengyét készítettem először a kisfiamnak, majd ajándékba a barátoknak, rokonoknak, aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy megkeresésekre varrok, ez hatalmas öröm volt számomra. Főként pelenkázó neszesszereket, egészségügyi kiskönyv borítókat és neszesszereket varrtam, majd az igények oda-vissza kölcsönösen formálták a termékeimet és az egész vállalkozásomat. A termékek körébe kerültek rágókák, cumiláncok, zsepitartók, babafészkek, kenyeres zsákok, sminklemosó korongok, könyvborítók és tolltartók is.

Hátrahagyva mentőtiszti munkámat, egyre jobban éreztem, hogy nagyobb teret kíván a Csillagom, ezért létrehoztunk a férjemmel egy műhelyet, ami még több ötlet és inspiráció megvalósulását teszi lehetővé. Intuitív módon követve az érzéseimet, folyton keresem a szépet, a különlegest, a lágyat, és az értékest, ez adja a Csillagom szellemiségét. Végtelenül hálás vagyok, hogy ez megvalósulhatott.

Termékeimben az alkotás örömét, a letisztultság különlegességét, és az értékteremtés vágyát szeretném megosztani Veletek.

 

Szeretettel,
Csilla"

Rendezés:
Az oldal tetejére