Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tender Leaf Toys

A Tender Leaf Toys fajátékok Nagy-Britannia csúcstervezőinek és ügyeskezű mestereinek köszönhetően tele vannak élettel, érzelmekkel és pozitív energiával.

A 25 éves tapasztalattal rendelkező munkacsoport a piac vezetői közé tartozik és figyelmét elsősorban a részletgazdag kidolgozásra és funkcionalitásra összpontosítja. Az elragadó játékok a legapróbb részletekig megvannak tervezve, egyedi varázslatos megjelenésűek. Különböző játékvariációk órákra lekötik a gyerkőcöket miközben fejlesztik esztétikai érzéküket. A Tender Leaf márka nem csak a gyerekeket, de a szülőket, sőt nagyszülőket is megszólítja. 

A Tender Leaf prémium termékek alapanyaguknak köszönhetően több generáción át kitartanak. Csodás élénk színeik kisfiúk, kislányok tetszését nyerik el. A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájárul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásánakbővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi.

Rendezés:
Az oldal tetejére