Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rendelésed személyesen is átveheted Nyíregyházán és Debrecenben. Házhozszállítás esetén a várható szállítási idő 2-3 munkanap. Figyelem! Nyári szünet! 06.27.-07.01. között a csomag feladás szünetel! A rendelések leadása változatlan ebben az időben is, a csomagokat 07.04-én indítjuk útnak! Köszönjük, a türelmet! :)

JaBaDaBaDo

 

A JaBaDaBaDo egy svéd családi vállalkozás, amelyet egy házaspár alapított 1993-ban. Szenvedélyük a gyermekjátékok és dekorációk iránt, azóta nemzetközi vállalkozássá nőtte ki magát és ma a JaBaDaBaDo kollekciót Skandináviában és Európában értékesítik.
“A JaBaDaBaDo-nál szívünkben mindig gyermekek leszünk. Minket a kicsik iránti szeretet vezérel. Filozófiánk továbbra is az alapkoncepción alapul: kiváló minőségű és szórakoztató termékeket tervezni, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és fantáziáját, szórakozás és boldogság a kis varázsvilágukban. Minden termékünket házon belül tervezzük és gondosan válogatott, legmagasabb minőségű anyagokból állítjuk elő. A kollekció nagy része természetes anyagokból készül, mint például fa és pamut. Az anyagok kielégítik a szülők minőség iránti igényét, és a játékok a következő generáció számára is fennmaradnak. A termékeket nagy szenvedéllyel készítik, hogy szórakoztatóak, funkcionálisak, izgalmas formájúak és innovatív mintájúak legyenek.”

Rendezés:
Az oldal tetejére