Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rendelésed személyesen is átveheted Nyíregyházán és Debrecenben. Házhozszállítás esetén a várható szállítási idő 2-3 munkanap. Figyelem! Nyári szünet! 06.27.-07.01. között a csomag feladás szünetel! A rendelések leadása változatlan ebben az időben is, a csomagokat 07.04-én indítjuk útnak! Köszönjük, a türelmet! :)

BIBS termékek

A BIBS története

A BIBS egy prémium dán baba márka, melyet 1978-ban alapítottak.
“Kezdetben a cumikra összpontosítottunk, így az ikonikus kerek színes cumink már több mint 40 éves múltra tekintenek vissza. A cuminkat többször finomítottuk, hogy a lehető legjobb anyagokat és termékeket biztosítsuk a kicsik számára.

Míg a hangsúly továbbra is a népszerű cuminkon van, további babatermékeink is elérhetővé váltak. Kezdettől fogva az volt a célunk, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő a lehető legjobb anyagokból, mindezt esztétikus megjelenés mellett. A funkcionalitás és a biztonság legnagyobb figyelembevételével készült széles termékválasztékunk bevezeti a kicsiket a színek világába. Hisszük, hogy az önkifejezés kulcsfontosságú, így széles színválasztékunkkal biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabokat.
Minden termékünket továbbra is gondosan tervezzük és gyártjuk Dániában.”

Rendezés:
Az oldal tetejére